A világbajnok futballista szabadstílusú sízésben is klasszis - galéria, videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.04.03. 13:04
null
Seb Michaud és Bixente Lizarazu (zöld dzsekiben) a hangulatos sítúrán – <a href="javascript:void()" onclick="initializeNGallery('Bixente_LIzarazu_a_szabadstilusu_sielo')">galéria nyílik kattintásra</a> (Fotók: Xavier Ferrand)
Bixente Lizarazu, a fracia válogatott tagjaként világ- és Európa-bajnok futballista másik szerelme a síelés. Azt sem középiskolás fokon űzi!

A francia labdarúgó-válogatott tagjaként 1998-ban világ-, két évvel később Európa-bajnokságot nyerő futballista már aktív játékosként is imádott síelni – ami a francia Pireneusokban kézenfekvő választásnak tűnik. Visszavonulása után is előszeretettel csatol sílécet, hogy igazi profikhoz csatlakozva csiszolja tovább tudását.

Most éppen a szabadstílusú sízés egyik legkiválóbb francia képviselőjével, Seb Michaud-val bandázik, akinek besegít „Egy nap, egy pálya” (Un jour, une ligne) nevet viselő extrém sportos projektjébe.

A lenti videón a fiúk forgatási helyszínt keresnek Michaud otthonának, La Clusaz-nak a közelében. Ezt hívják a szabadidő hasznos eltöltésének.

(Forrás: youtube.com/user/goretexnews)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik