A Tottenham játékosának le sem esett, hogy kikapott a Spurs

Vágólapra másolva!
2012.12.11. 16:43
Jelenleg a Premier League 5. helyén álló Tottenham Hotspur az angol bajnokság elmúlt hétvégi fordulójában 2–1-es vereséget szenvedett az Everton vendégeként. A Steven Pienaar és Nikica Jelavic góljaival a meccs hajrájában fordító hazaiak győzelme érthető módon sok Spurs-drukkert érzékenyen érintett, de az észak-londoni klub játékosát, Beonit Assou-Ekottót bizony rendesen meg is lepte.

A mérkőzésről térdsérülés miatt lemaradt szélső hátvéd teljes meggyőződéssel írta ki saját Twitterére a lefújást követően, hogy társai fontos pontot szereztek az Everton otthonában, de vélhetően túl korán kapcsolta ki a televíziót, és lemaradt a liverpooli kékek 91. percben lőtt győztes találatáról.saját Twitterére a lefújást követően, hogy társai fontos pontot szereztek az Everton otthonában, de vélhetően túl korán kapcsolta ki a televíziót, és lemaradt a liverpooli kékek 91. percben lőtt győztes találatáról.

„Ez a pont a szezon végén még értékes lehet“ – Twittelte Assou-Ekotto
„Ez a pont a szezon végén még értékes lehet“ – Twittelte Assou-Ekotto

A rideg valóságra Twitter-követői hívták fel az egy pontot elégedetten elkönyvelt játékos figyelmét, pár hozzászóló nem a legkedvesebb stílusban jelezte a tévedést.

Erről maradt le Ekotto, Jelavic gólja 00:30-tól
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik