A tíz legbolondabb öltözői tréfa – összeállítás

Vágólapra másolva!
2013.05.20. 19:17
A hétvégén történt, hogy a Stoke City csapatának öltözőjében valaki disznófejet tett be Kenwye Jones szekrényébe. A képet Brek Shea tette ki egy közösségi oldalra. Aki valaha is megfordult már futballcsapat öltözőjében, az tudja, hogy ezeknek a „poénkodásoknak” se vége, se hossza. Az angol Sun című napilap összeszedett még 9 egészen vad öltözői poént, ezeket nyújtjuk át most.

Peter Schmeichel forró találkozásaPeter Schmeichel forró találkozása

Nicky Butt megpróbálta megviccelni a hatalmas termetű dán kapust, Peter Schmeichelt, amíg az a zuhany alatt áztatta magát. Történt ugyanis, hogy egy forró teáskannát akart a csapattársa fenekéhez nyomni. Pechjére azonban valamit megérezhetett az óriás, és megfordult. Csapattársuk, Jaap Stam így emlékezett vissza: „Peter megfordult, hogy meglássa, mi is a helyzet, amikor a forró kanna már ott is volt a fenekén! Nicky rohant, mintha az élete volna a tét, Peter pedig kergette körbe-körbe. Folyt a könnyünk, úgy nevettünk. Felejthetetlen élmény!"

 

Cristiano Ronaldo Ferrariját 40 fontos autóra cserélték

Amikor Cé még a Manchester United alkalmazásában állt, 2009-ben ripityára törte 200 ezer fontot érő Ferrariját. Ezután a csapattársak alig várták, hogy megviccelhessék a kollégát. Vettek 40 fontért egy játékautót, ráragasztottak egy Ferrari-címert, rendszámot, és beállították a parkolóba a játékos szokásos parkolóhelyére. Cének nagyon tetszett a poén, és azt mondta, hogy ahogy hazaér, mindjárt játszani is fog az autóval.

 

Liam Ridgewell vécépapíros öltözőszekrénye

A West Brom rendkívül rövid eszű játékosa poénból olyan képet tett fel az internetre, amelyen húszfontos bankjegyet használt vécépapírnak. Ez kiverte a biztosítékot a szurkolóknál, és a csapattársak is azonnal reagáltak: vécépapírral bélelték ki az öltözőszekrényét, az egyikre pedig egy húszfontost ragasztottak. Ridgewell azzal védekezett, hogy fogadásból tette...

 

Füstbombás átverés a Chelsea-nél

Az egykor a kékek alkalmazásában álló Jacob Mellis elhatározta, hogy füstbombát helyez el a csapat öltözőjében. A fiatal játékos poénnak szánt ötletéből felszálló füst miatt aztán az egész edzőközpontot ki kellett üríteni, Mellist pedig rövid úton kirúgták a londoniaktól...

 

Savage barbár tette

Robbie Savage 2002-ben 10 ezer fontos büntetést, valamint kéthavi fizetésmegvonást kapott, mert belopózott a játékvezető, Graham Poll öltözőjében, és egy pakkot hagyott a vécéjében, de nem éppen az illatos fajtából. Természetesen nem húzta le a vécét, hiszen ez volt a célja. A gyenge poén nem volt egyedi, és ha lehet ezt mondani, Savage megérdemelte a büntetést.

 

Mario Balotelli és a rothadó halak

Az olasz csatár még a Manchester City alkalmazásában állt, amikor csapattársai alaposan megviccelték. Egy zacskó halat tettek a 150 ezer fontot érő Maseratijába, amíg Balotelli Amerikában volt. Amikor a játékos két héttel később visszaért, azt vette észre, hogy az autója rettenetesen bűzlik. „Mario a kezébe temette az arcát, amikor az edzés végé rájött, hogy átverés áldozata lett. A szagtól majdnem elájult. Legyek lepték el az autót, a bőrülések pedig tele voltak rothadó haldarabokkal" – mesélte az egyik szemtanú.

 

Michael Owen autójára lisztet és tojást dobáltak

Nemrég számoltunk be róla, hogy a Stoke öltőzői csapatához tartozó, éppen a napokban visszavonult Michael Owent milyen sajátságos módon viccelték meg a többiek, mintegy búcsúajándékul. Méregdrága autóját liszttel és tojással kenték össze. Owen a Twitteren üzent: „Hosszú még a hét, srácok. A bosszú közeleg. Első számú gyanúsítottak: Whitehead és Whelan. De lehet Hutch is."

Ég az öltöny is

A 90-es években történt, hogy John Hartson egyszerre volt tettes és áldozat. Így emlékezett vissza a történtekre: „Ahányszor jött egy új srác, én voltam szinte az első, aki megviccelte. Egyszerűen alig vártam a következő mókát. Rengeteg módszerünk volt. Elvittük az autóját a parkolóból a delikvensnek meg ilyenek. De én voltam az egyetlen, akinek meggyújtották az öltönyét. Ez a Wimbledonnál volt, ahol még az elnök is benne volt ezekben a tréfákban.

 

Gazza struccot vitt az edzésre

Paul Gascoigne volt az angol játékosok közül az egyik legnagyobb himpellér. Volt, hogy hideg vízzel öntötte le csapattársait, amíg aludtak... A legnevezetesebb poénja azonban az volt, amikor elment a közeli állatkertbe, és azt mondta, hogy egy szívességet szeretne kérni. Konkrétan egy struccot. „Őrült jó volt. Ráadtam egy 8-as mezt és feltettem az autómra. Nagyon vicces volt így vezetnem az úton. Belenéztem a visszapillantó-tükörbe, és láttam, hogy ott a strucc. Bevittem az edzőtáborba, és így szóltam: »Srácok, itt az új csapattársatok« – ezután elengedtem a madarat. Elég jól mozgott. A fiúk fél kettőkor befejezték a foglalkozást, nekem fél hatig tartott, míg befogtam a struccot."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik