A szexi WAG bevallotta, tényleg lefeküdt a korábbi Juve-csatárral

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.03.05. 22:08
null
<a href="javascript:void()" onclick="initializeNGallery('VirginiaGallardo')">Virginia bevallotta, tényleg lefeküdt Trezeguet-vel (Fotók: twitter.com/virginiagallardo)<br />A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!</a><br />
David Trezeguet, a Newell’s Old Boysban futballozó csatár jelenleg Argentínában él feleségével és két gyermekével. A korábban a Juventusban játszó francia állítása szerint imádja kedvesét, akit még sosem csalt meg...

A nyáron az a hír járta be a nemzetközi sajtót, hogy a francia csatár lefeküdt az argentin modellel, Virginia Gallardóval.

Természetesen ahogy az ilyenkor szokás, a pletyka megjelenése után mind a két fél tagadott. A jelenleg egy profi röplabdázóval randizgató modell úgy tűnik, most megunta a hazudozást, és kitálalt.

Remekül érzem magam a jelenlegi kapcsolatomban, és elképesztően boldog vagyok, Guillermóval hamarosan össze fogunk házasodni. Éppen ezért nem szeretnék tovább titkolózni, a pletykák igazak voltak, valóban lefeküdtem Trezeguet-vel” – vallotta be az argentin szépség.

A kérdés tehát már csak az, hogy mikor hazudott Virginia...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik