A rákot legyőző kisfiú a bálványaival ökölpacsizott, olvadtak a szívek - videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.08. 08:14
Liam Fitzgerald egy igazi harcos. A kisfiúnál négyéves korában diagnosztizáltak leukémiát, és az utóbbi napok vizsgálatai után úgy tűnik, legyőzte a betegséget. A Boston Bruins egyik leglelkesebb rajongója kedvencei meccsén pedig bizonyította, nem tudta megtörni a leukémia sem – nála vidámabb nyolcévest ritkán láthatunk.

Az aréna talán legjobb ülőhelyét kapó fiúnak senki sem szólt, hogy kommunikálhat a játékosokkal, senki sem beszélt vele, egyszerűen csak leültették.

Amint azonban édesanyja is jelezte a nagy pillanat után, a kis Fitzgerald nem az a fajta fiú, aki szeret sokat egy helyben, nyugodtan ülni, ő inkább kiélvezi az élet minden pillanatát.

El is kezdte gyorsan feszegetni a határokat Liam, némi nézelődés után kitalálta, hogy kinyújtja az öklét, hátha lesz valaki, aki hajlandó leállni mellé egy ökölpacsira. Mondanunk sem kell, a jégkorongozók egytől egyig köszöntötték a borzasztóan lelkes „ismeretlent", majd a bemelegítéssel sem foglalkozva leálltak beszélgetni.

Liam életének egyik legszebb pillanata természetesen a kivetítőre is kikerült némi magyarázattal, a stadiont ezt követően pedig a sírás és az éljenzés fura párosa zengette be.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik