A QPR karácsonyi dala durvább Barton halálos fenyegetésénél

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.12.10. 19:21
A Premier League-ben szereplő Queens Park Rangerst már most magával ragadta a karácsonyi hangulat, az angol bajnokság kiesés elől menekülő csapata YouTube-csatornáján rukkolt ki az ünnepi visszaszámlálás részeként egy lélekmelegítő dallal.

A csapat játékosai és edzői Slade „Merry Christmas Everybody” című világhírű slágerére énekeltek – pontosabban tátogtak karácsonyi kellékekkel, kiegészítőkkel és csúnya, de kedves karácsonyi pulóverekbe öltözve.

A videó összességében annyira kellemetlen lett, hogy akinek sikerül az első másodperctől az utolsóig végignéznie anélkül, hogy egy pillanatra is elkapná a fejét vagy a keze közé temetné az arcát, kérjük, jelentkezzen e-mailben.Slade „Merry Christmas Everybody” című világhírű slágerére énekeltek – pontosabban tátogtak karácsonyi kellékekkel, kiegészítőkkel és csúnya, de kedves karácsonyi pulóverekbe öltözve.

A videó összességében annyira kellemetlen lett, hogy akinek sikerül az első másodperctől az utolsóig végignéznie anélkül, hogy egy pillanatra is elkapná a fejét vagy a keze közé temetné az arcát, kérjük, jelentkezzen e-mailben.


Mindeközben a QPR megosztó vezéregyénisége, Joseph Barton egy érdekes bejegyzéssel jelentkezett a Twitteren. A középpályás egy levélben kapott halálos fenyegetést mutatott meg a mikroblogon, még marseille-i korszakából.

(Forrás: Twitter)
(Forrás: Twitter)

„Mr. Barton

Egy baráti tanács: amint véget ér a szezon, hagyd el Franciaországot.


Ha ez nem történik meg június elsejéig, elmegyek hozzád Marseille-be és szétverem a fejed egy baseballütővel, majd.... ”– a levél innentől kezdve csak durvul és egyre zavarosabb lesz, van benne kivégzés, kés és további vérontás, feltehetően nem jöhetett volna létre a Google fordítóprogramja nélkül.

A legfurcsább, hogy a levélíró megadta a nevét és címét, illetve aláírásával is ellátta a papírost, persze nem biztos, hogy valós adatokat adott meg.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik