A Palace szexi szurkolólányai is a Harlem Shake-re rázzák

Vágólapra másolva!
2013.02.23. 19:32
A Call Me Maybe és a Gangnam Style hullámait is meglovagolták. Miért pont a legújabb internetes trend maradna ki?

Az angol másodosztályban (Championship) szereplő Crystal Palace labdarúgócsapatának szurkolólányai formás kis táncaikkal időről időre feltűnnek a videomegosztó oldalakon, ezúttal a pár elmeháborodott fiatal hálószobájából induló és az egész világhálót rabul ejtő, csoportosan előadott őrült tánccal, a Harlem Shake-kel boldogítják a drukkereket és természetesen bennünket is. A videóból csak a CP kabalaállatát hiányoljuk.elmeháborodott fiatal hálószobájából induló és az egész világhálót rabul ejtő, csoportosan előadott őrült tánccal, a Harlem Shake-kel boldogítják a drukkereket és természetesen bennünket is. A videóból csak a CP kabalaállatát hiányoljuk.

A tánc lényege: egy zsúfolt helyiségben egy ember laza táncba kezd, miközben a többiek tudomást sem vesznek róla. A „Do the Harlem Shake” jelszóra aztán mindenki megőrül, és a lehető legelvetemültebb, egyben mulatságos testrázásba kezd.


Már itthonról is van sportvonatkozású támadásunk Harlem Shake fronton, ráadásul egyszerre kettő is: az Eger vízilabdacsapatának pólósai és a Budapest Hurricanes amerikaifutball-csapatának játékosai is meglovagolták az internetes őrület rázós hullámait, ráadásul nem is akármilyen sikerrel. Előbbi 11 ezer, utóbbi 4 ezer megtekintés fölött jár a Youtube videómegosztó oldalon.

Így rázzák az Eger pólósai:

És így őrülnek meg a Hurrikánok:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik