MU-játékosoktól kért aláírást a leukémiás kislány - a fejére

Vágólapra másolva!
2014.12.19. 12:25
null
Rooney is meglátogatta a 12 éves leukémiás beteget (Fotó: mirror.co.uk)
Néhány Manchester United-játékos meglátogatott egy 12 éves, leukémiás beteget a városi gyermekkórházban. Rooney, Giggs, Van Persie és Mata ahelyett, hogy posztert vagy mezt írt volna alá, a kislány fejbőrét látta el kézjegyével – eleget téve ezzel a kis beteg kérésének.

 

A 12 éves Charlotte Jennings hét hónapot töltött a kórházban, egy szörnyű betegségben, a leukémia rendkívül ritka típusában szenved. Az ünnepekre hazaengedték, de további nyolc hónapos kezelés vár rá. A kislány azonban erős, és a megpróbáltatások ellenére is mindig igyekszik a dolgok jó oldalát nézni.

Charlotte nagy Manchester United-rajongó, éves bérlete is van az Old Traffordon, ám betegsége miatt ebben az évben még egyetlenegy mérkőzésre sem tudott kimenni. Tíz napja azonban kedvenc csapatának néhány játékosa meglátogatta őt a kórházban.

A kislány egy dedikált mez vagy poszter helyett arra kérte az MU játékosait, írják alá a kezelések mellékhatásaként megkopaszodott fejbőrét. Wayne Rooney, Ryan Giggs, Robin van Persie és Juan Mata szignóját azóta sem hajlandó lemosni a fejéről.

„Tizenkét éves vagyok és kopasz. Miért ne hozhatnám ki ebből a lehető legtöbbet?” – adott derültségének hangot a Daily Mirror angol bulvárújságnak.

„Nagyon örült a játékosok látogatásának, akik mind nagyon kedvesek voltak vele. Az aláírások még mindig látszódnak, nem hinném, hogy valaha is lemossa majd” – mondta Charlotte édesapja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik