A dán válogatott apja kiadta a parancsot: szerezd meg Gerrard mezét!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.03.05. 20:52
null
– Te, Roy! A dán hátvédek a mezemet akarják! – Nyugi, fiam, kapnak helyette gólokat! (Fotó: Action Images)
A dán labdarúgó-válogatott Simon Kjaer szerdán Anglia legjobbjaival nézhet farkasszemet. A Lille hátvédjének családja érthető módon izgul 2014 első válogatott fellépése előtt, de nem az eredmény, hanem Steven Gerrard meze miatt.

 

Kjaer egy fanatikus Liverpool-szurkoló családban nevelkedett, ez a nem elhanyagolható részlet ad magyarázatot a parancsra, vagyis arra, hogy erősen ajánlott megszereznie az Anfield Road legendájának, a Liverpool csapatkapitányának mezét.

Ha nem sikerül, a família talán beéri fiuk védőtársa, a szintén Liverpoolban futballozó Daniel Agger szétizzadt szerelésével. Vagy nem.

„Az egész családom rajong a Liverpoolért, és édesapám nyomatékosan megkért, hogy ha tudok, Gerrarddal cseréljek mezt a lefújást követően. Így a jó játék mellett egy személyes küldetésem is lesz a mérkőzésen. Még sosem kértem el senkinek a mezét, bevallom, kicsit kínosan fogom érezni magam” – mondta a 24 éves Kjaer, aki korábban a Serie A-t (Palermo, AS Roma) és a Bundesligát (Wolfsburg) is megjárta.

Kjaer izgul a nagy misszió előtt (Fotó: Action Images)
Kjaer izgul a nagy misszió előtt (Fotó: Action Images)
Ne izgulj, Simon, majd hozok neked egyet! (Fotó: Action Images)
Ne izgulj, Simon, majd hozok neked egyet! (Fotó: Action Images)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik