A „csodagyerek” az éjszakai életben találja meg a számításait?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.15. 10:47
null
Freddy Adunak az éjszakai életben talán több szerencséje lesz (Fotó: 101greatgoals.com)
Ha valaki nem futotta be azt a karriert, amit a szakemberek előzetesen predesztináltak neki, akkor az Freddy Adu. A még mindig csak 25 éves labdarúgó február 12-én egy washingtoni night clubban látta el az est házigazdáját megillető feladatokat.

Adu az amerikai profi ligák történetében a legfiatalabb sportolóként jutott profi szerződéshez, a korosztályos válogatottak és világesemények sztárja volt. A ghánai származású támadó az MLS-ben 14 évesen mutatkozott be.

Első európai klubként a Benfica csapott le rá 2007-ben, ám onnantól a karrierje lényegében vesszőfutás. Sehol sem sikerült gyökeret vernie, pedig Portugália után megfordult Franciaországban (Monaco), Görögországban (Arisz) és Törökországban is (Caykur Rizespor). Átmeneti hazai kitérőt követően Brazíliában (Bahia), míg legutóbb Szerbiában is gyorsan kitelt a hitele. Nyári érkezését követően a Jagodinában egy honi kupameccsen csereként 13 perc jutott számára. Ezek után nem csoda, hogy Adu – ha csak átmenetileg is – más vizekre evezett.

A 26. életévében járó támadó február 12-én a Shadow Room nevű washingtoni night clubban az est házigazdájaként tevékenykedett – majd a Twitteren nemtetszését fejezte ki, hogy a nemzetközi sajtóorgánumokban az az elferdített hír jelent meg, hogy az említett szórakozóhely az ő arcképével reklámozza magát. Pedig erről szó nincs, Adu csak showman volt, nem marketingeszköz.

Így már mindjárt más…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik