A Chelsea új igazolása egy Playboy-modelltől vesz nyelvleckéket

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.19. 12:01
null
Juan Cuadrado a pályán kívül is akcióba lendült (Fotó: Action Images)
Angol értesülések szerint a Premier League-ben szereplő Chelsea januári szerzeménye, Juan Cuadrado egy Playboy-modell segítségét vette igénybe a nyelvtanuláshoz.

 

A Fiorentinától 26.8 millió fontért érkező kolumbiai támadó spanyolul és olaszul beszél, az angollal viszont hadilábon áll. José Mourinhónak, a Chelsea menedzserének jól megy a spanyol, így az edzői utasítások megértésével biztosan nem lesz gondja Cuadradónak, de ha hosszú távra tervezi angliai tartózkodását, erősen ajánlott elmélyülni az angol nyelv szépségeiben.

Vélhetően ez motiválhatta akkor, amikor megegyezett Carla Howe címlaplánnyal, hogy a jövőben együtt dolgozzanak angol nyelvtudásán – írja a The Sun. A lap azt is megjegyzi, hogy a lányt korábban Patrice Evrához és Luke Shawhoz fűzték romantikus szálak.

A modell állítólag Los Angelesben tanult meg spanyolul és az Instagramon ajánlotta fel szolgálatait a kolumbiai szélsőnek, aki lecsapott a lehetőségre.

A Chelsea állítólag minden légiósának biztosít angol nyelvtanárt, a jelek szerint Cuadrado ennél valamivel többre vágyik.

Carla Howe (Forrás: Twitter)
Carla Howe (Forrás: Twitter)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik