A Chelsea-nél már a PL- és BL-győzelem utáni parádét tervezgetik

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.18. 17:02
null
A Chelsea-nél már a parádét tervezgetik (Fotó: Action Images)
Összesen 55 ezer levelet küldtek ki a Chelsea vezetői a stadionjuk környékén élőknek, hogy a helyiek már most fel tudjanak készülni arra a pillanatra, amikor az ünneplő „kék”-drukkerek elárasztják az utcákat.

A Stamford Bridge közelében élő Liverpool-, City-, Bayern-, Real- és Atlético-drukkereket (már ha ezek létező „fajok”) rendesen meglephették a londoniak, a héten ugyanis a Daily Mail beszámolója szerint kiküldtek egy értesítőt, amelyben részletesen leírják, milyen ünnepséget terveznek, ha megnyerik a Bajnokok Ligáját vagy az angol bajnokságot.

Már a dátum is megvan, a leginkább a BL-sikkerre számító „kékek” a döntő utáni napra, május 25-re tervezik a parádét (ami azt feltételezi, hogy BL-győzelem esetén valószínűleg nem nézik meg a televízióban a Magyar Kupa fináléját 20.30 órás kezdettel).

A Chelsea játékosaira a PL-ben még négy meccs vár (ebből egy az éllovas Liverpool ellen), a BL-ben pedig az Atlético Madridon kell átverekednie magát José Mourinho együttesének, hogy ott legyen a lisszaboni fináléban.

Persze a londoniak sem veszik készpénznek, hogy behúzzák a trófeákat, a levélben is kihangsúlyozzák: „Május 25-ig még rengeteg minden történhet.” Álmodozni persze szabad…

A levél (Fotó: dailymail.co.uk)
A levél (Fotó: dailymail.co.uk)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik