A 11 legszebb olasz focistafeleség és -barátnő

Vágólapra másolva!
2011.01.12. 14:17
null
<p><a href="http://www.nemzetisport.hu/nso_galeria/top11olaszlanyok">Alena Seredová az olasz focistafeleségek egyik legcsodálnivalóbb képviselője (Fotó: www.wallpaper4me.com) A képgaléria megtekintéséhez kattintson a képre!</a></p>
Az &aacute;ltal&aacute;nos k&ouml;zv&eacute;leked&eacute;s szerint az olaszok hangosak, rengeteg t&eacute;szt&aacute;t esznek, &eacute;s im&aacute;dnak fl&ouml;rt&ouml;lni, egy sztereot&iacute;pi&aacute;kra &eacute;p&uuml;lő mond&aacute;s eg&eacute;szen od&aacute;ig egyszerűs&iacute;ti a &bdquo;csizmaorsz&aacute;gi&rdquo; helyzetet, hogy &bdquo;az olasz nők katolikusok, m&iacute;g a f&eacute;rfiak focist&aacute;k.&rdquo; B&aacute;r tapasztalataink nem minden esetben igazolj&aacute;k a fent eml&iacute;tett, elnagyolt t&eacute;ziseket, al&aacute;bbi cikk&uuml;nk egy r&eacute;sz&uuml;ket felt&eacute;tlen&uuml;l al&aacute;t&aacute;masztja: az olaszok szeretik a sz&eacute;p nőket. K&ouml;vetkezzen az olasz labdar&uacute;g&oacute;k feles&eacute;geiből &eacute;s bar&aacute;tnőiből &ouml;ssze&aacute;ll&iacute;tott Top 11!


Alena Seredová – Gianluigi Buffon jegyese
A 32 éves szépségnek nemcsak Gianluigi Buffon miatt kötelező helyet szorítani a kezdőcsapatban… A Miss World-szépségverseny 1998-as negyedik helyezettje évek óta a világklasszis kapus társa, sőt már két fia (a lurkók egy- és háromévesek) is van a párnak, akik ugyan az oltár előtt még nem mondták ki a boldogító igent, mégis joggal tekinthetők Olaszország egyik legharmonikusabb álomduójának.

Rosaria Cannavó – Christian Panucci barátnője
Panucci a nyáron azzal indokolta visszavonulását a labdarúgástól, hogy nem maradt motivációja a játék iránt. A pletykák szerint a „pszichológiai tényezőre” ráerősített az olasz show-műsorok egyik ünnepelt sztárja, a korábban Antonio Cassanóval is járó balerina, aki nem nézte jó szemmel, hogy párja Parmában rúgja a bőrt.

Daniela Fontani – Alessandro Gamberini barátnője
A fodrász végzettségű tünemény 2008-ban – mint a második legszebb toszkán lány – ott lehetett a Miss Italia döntőjében, és a versenyt ugyan nem nyerte meg, ám Alessandro Gamberini szívét igen – a keménykötésű védő és csinos, húszéves barátnője azóta is egy párt alkot.

Aída Yéspica
Aída Yéspica

Aída Yéspica – Matteo Ferrari párja
Az olasz válogatott hátvéd, Ferrari több okból is szerencsésnek mondhatja magát: egyrészt a 2002-ben Miss Amazóniának választott egzotikus szépségű, venezuelai Aída Olaszországba települése után mellette kötött ki és 2008-ban egy gyermekkel is megörvendeztette, másrészt 2009 decemberében követte a Besiktasba igazoló védőt Isztambulba, miután alig tizenegy hónappal korábban elváltak útjaik!

Valentina Zambrotta – Gianluca Zambrotta felesége
Valentina már Monica Belluccira emlékeztető sziluettjével sem mindennapi teremtés, de ami igazán különlegessé teszi az a foglalkozása, mert neki – a lent és fent felsorolt lányokkal ellentétben – semmi köze nincs a modellkedéshez vagy a televíziózáshoz. Valentina ugyanis hivatásos downhill görkorcsolyázó. Bevalljuk, fogalmunk sincs, mitől lesz valaki jó ebben a sportágban, egyet azonban tudunk róla: a nagy cici nem kizáró tényező.

Michela Quatrociocche – Alberto Aquilani jegyese
Aquilanit nem ijesztette meg a sikeres, nem mellesleg csinos színésznő hosszú neve, és még „római farkasként” elszerette a lányt a szintén a filmekből ismert Matteo Branciamorétól. Úgy tűnik, Ámor szemében is tetszetős a kapcsolat, hiszen a pár már első gyermekét várja, a baba a hírek szerint kislány lesz.

Giorgia Palmas
Giorgia Palmas

Giorgia Palmas – Davide Bombardini barátnője
A jelenleg a másodosztályú AlbinoLeffét erősítő Bombardini bizonyosan a legismeretlenebb labdarúgó összeállításunkban, a 36 éves középpályás ugyan több szezonon keresztül játszott az élvonalban, ám minden bizonnyal az olasz labdarúgás szerelmeseinek is kutakodni kell emlékezetükben, ha egy-egy emlékezetes megmozdulását fel akarják eleveníteni. Azonban ha „ráguglizunk” a játékos 2000-ben Olaszország és Európa legszebbjének is megválasztott barátnőjére, mégis elismeréssel fogunk adózni a veterán labdarúgó teljesítménye előtt.

Cristina De Pin – Riccardo Montolivo barátnője
A modell korábban szerepelt az olasz Playboy és Playmate újság oldalain is, ám Cristina állítása szerint kapcsolata a futballistával kifejezetten intellektuális természetű, és fizikai vonzalom csak azt követően alakult ki közöttük, hogy „intelligenciájával megnyerte magának Riccardót”. Nem kisebbítve De Pin kisasszony megnyerő modorát, képeit nézegetve nyugodtan kijelenthetjük: nem vágott neki rossz alaphelyzetből a hódításnak.

Ilary Blasi – Francesco Totti felesége
Nehéz Tottinál ismertebb embert találni Olaszországban, a Roma csapatkapitányának feleségére azonban talán még többen rácsodálkoznak a főváros utcáin, mint párjára. Nem véletlen: a kétgyermekes anyuka már hároméves korában feltűnt a kereskedelmi tévékben, ahonnét azóta sem kopott ki, Totti feleségeként pedig a legnagyobb sztároknak járó megkülönböztetett figyelem övezi.

Ilary Blasi
Ilary Blasi

Elena Santarelli – Bernardo Corradi párja
Ha Elena Santarelli életrajza kerül szóba, csak szokásos vázlatpontokkal tudunk szolgálni: modellként dolgozik, feltűnt néhány tévés show-ban, volt Christian Vieri barátnője, stb... Azonban ha ránézünk a Bernardo Corradit fiúgyermekkel megajándékozó anyára, mégis alig bírjuk levenni róla a szemünket: maga a megtestesült szépség – kihagyhatatlan az összeállításból.

Melissa Satta – Christian Vieri ex-barátnője

Az összeállítás egyetlen ex-barátnőjeként kilóg a sorból, lenyűgöző alakja miatt mégis a legjobbak között a helye. Harcias kislány, gyerekként harmadik helyezett is volt egy országos karateversenyen, így nem csoda, hogy az ugyancsak zabolázatlan Vieri sem tudta megszelídíteni. A 24 éves lány az Egyesült Államokban született, állítólag, ha legnagyobb valószínűséggel találkozni akarunk vele, akkor a Szardínia–Boston járatra kell jegyet vennünk.

 TOP 11 OLASZ FOCISTA WAG
 Alena Seredová
Rosaria Cannavó    Daniela Fontani    Aída Yéspica    Valentina Zambrotta
Cristina De Pin     Michela Quatrociocche    Giorgia Palmas
Elena Santarelli    Ilary Blasi     Melissa Satta

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik