60 ezer fontot érhet Rooney saját tervezésű motorja az árverésen – képek

Vágólapra másolva!
2013.01.20. 13:28
null
Rooney és a különleges Lauge Jensen-motor (forrás: Daily Mail)
A Bonhams aukciósháznál kerül kalapács alá február 20-án az a motor, amelyet maga Wayne Rooney tervezett. A bevételt jótékony célra fordítják, a KidsAid nevű, beteg gyerekek gyógyítására létrehozott alapítvány kapja. A motort egyszer már eladták az eBayen, de most újra értékesítik, mégpedig a híres aukciósháznál.

A dán Lauge Jensen cég motorja négy másodperc alatt gyorsul 100 km/óra sebességre. A motoron látható kép azt ábrázolja, ahogy Rooney a győztes találatát ünnepli a Manchester City elleni 2011-es mérkőzésen. Azon az emlékezetes találkozón a válogatott csatár ollózós góllal segítette csapatát a győzelemhez és közvetve a bajnoki címhez.

Extra még a motoron Rooney dedikált meze, valamint a 21 beépített gyémánt is.

Rooney jellegzetes ismertetőjegyei a motoron (forrás: Daily Mail)
Rooney jellegzetes ismertetőjegyei a motoron (forrás: Daily Mail)
Az a bizonyos legendás gólöröm (forrás: Daily Mail)
Az a bizonyos legendás gólöröm (forrás: Daily Mail)

Wayne Rooney örül, hogy Dániába kerül az árverésen „befutó" összeg.

„Nagyon boldog vagyok, hogy ennek a különleges alapítványnak megy a pénz. Amikor először kaptam lehetőséget, hogy részt vegyek ennek a motornak a megtervezésében, nagyon izgatott lettem. Az a tény, hogy az alapítvány dán, lehetőséget ad nekem, hogy a Manchester United nevében köszönetet mondjak a dán szurkolók támogatásáért."

Sören Bach, a KidsAid szóvivője büszkeségének adott hangot, hogy Rooney a nevét adta az árveréshez.

„Az ő támogatásával és a sok-sok szurkoló támogatásával, remélem, az aukció jelentős összeggel fogja segíteni a törekvéseinket. Ugyanakkor az együttműködés talán a figyelem középpontjába tudja majd állítani a beteg gyerekeket.”

Rooney és a 10-es (forrás: Daily Mail)
Rooney és a 10-es (forrás: Daily Mail)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik