220 ezres, 3 literes vodkával ünnepeltek Sahinék a madridi éjszakában

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.02. 17:46
null
Nuri Sahin (középen) az öltözőben tartott bemelegítést Mats Hummelsnek és Marcel Schmelzernek (Forrás: Facebook)
A Borussia Dortmund diadalittas futballistái a Real Madrid elleni BL-elődöntő után már valóban ittasak lettek a város legmenőbb klubjában.

A német csapat kedden ugyan 2–0-ra kikapott a Real Madridtól a BL-elődöntő spanyolországi visszavágóján, azonban 4–3-as összesítéssel így is ők jutottak be a Bajnokok Ligája londoni döntőjébe. A győzelemmel felérő vereséget pedig annak rendje és módja szerint meg is ünnepelték a fiúk: Jürgen Klopp edző hallgatólagos beleegyezésével vetették bele magukat a madridi éjszakába.

Amihez persze jól jött egy kellő helyismerettel bíró idegenvezető: a 2011 – 2012-es szezon során Madridban élő (majdnem azt írtuk, hogy „játszó"...) Nuri Sahin sietett társai segítségére. A spanyol sportlapok (pl. Marca) számolnak be róla, hogy a török középpályás mellett Ilkay Gündogan és Felipe Santan volt még a Gabana klubban rendezett buli motorja.

Senki nem akart kimaradni az újabb madridi buliból (Forrás: Facebook)
Senki nem akart kimaradni az újabb madridi buliból (Forrás: Facebook)

A srácok a VIP szekcióba ültek be, és nem fukarkodtak a piával: sem a mennyiséget sem a kiadott pénzt nézve. Szemtanúk beszámolói szerint nem egy palackkal rendeltek a 750 euróba (kb. 220 ezer Ft) kerülő 3 literes Belvedere Pure vodka különféle ízesítésű darabjaiból.

Persze a pénz most nem számít: a spanyol újságok nem győzik hangsúlyozni, milyen jól járt a Borussia a döntőbe jutással – a német csapat kb. 60 millió eurót kaszált nagyszerű produkciójával az idei BL-szezonban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik