Volt csapattársai előtt nősült meg a Barca korábbi kapusa – képek

Vágólapra másolva!
2017.06.09. 18:39
null
Víctor Valdés és felesége, Yolanda (Fotók: Twitter)
Megnősült Víctor Valdés, az FC Barcelona labdarúgócsapatának korábbi kapusa. A 35 esztendős, világ- és Európa-bajnok futballista három gyermekének édesanyját, Yolanda Cardonát vette feleségül.

 

Valdés és kedvese, Yolanda Cardona kolumbiai modell hosszú ideje egy párt alkotnak, eddig három gyermekük született: két fiú, Dylan és Kai, valamint egy lány, Vera. Az esküvőre a Santuario de Santa María de Montserrat de Pedralbes nevű templomban került sor pénteken.

A szertartáson Valdés korábbi barcelonai csapattársai közül Carles Puyol, Xavi, Samuel Eto’o, Éric Abidal, Seydou Keita, José Manuel Pinto és Albert Jorquera is részt vett, akárcsak a katalán klub volt elnöke, Joan Laporta, valamint a sokszoros argentin válogatott védő, Martín Demichelis.

A legutóbb a Premier League-ből kieső Middlesbrough alkalmazásában álló, de a nyáron szabadon igazolhatóvá váló Valdés esküvőjén természetesen rengeteg fotó készült, ezekből szemezgettünk.

 

 

 

 

Keiteeeeeeeeee, que ilusión volver a verte. #bodaentreamigos

65.9k Likes, 190 Comments - Carles Puyol (@carles5puyol) on Instagram: "Keiteeeeeeeeee, que ilusión volver a verte. #bodaentreamigos"



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik