Videó: brutális rúgást kapott, a lelátóról érkezett az életmentés

Vágólapra másolva!
2016.02.10. 21:42
Brutális sérülés miatt közel 20 percig állt a játék a spanyol negyedosztályú labdarúgó-bajnokság 8. csoportjának 24. fordulójában rendezett Cristo Atlético–Gimnástica Segoviana (1–3) mérkőzésen. A hazaiak játékosa, Camilo közel járt a gólszerzéshez, de az ellenfél védője pontosan a fejét rúgta meg. Camilo eszméletlenül a földre zuhant.

A játékosok és az orvosi stábok azonnal odarohantak hozzá és jelezték, hogy nagy a baj. A probléma csak az volt, hogy a mérkőzésen nem volt mentőautó, a játékos pedig fulladni kezdett. Camilo óriási szerencséjére a meccset a helyszínen tekintette meg egy másik csapat, a Deportivo Palencia orvosa, Ángel González, aki egyből tudta, hogy segíteni kell. Gyorsan stabilizálta a játékos állapotát, mire a mentő megérkezett.

Camilo állkapocscsonttörést szenvedett és az eszméletét is elvesztette, de a nézőtérről érkező gyors orvosi segítségnek köszönhetően nem történt súlyosabb baj. A futballista a kórházból üzent, hogy már jobban van, a klub pedig megköszönte az orvosnak, hogy életmentő segítséget nyújtott.

„Hálás köszönet mindenkinek a segítségért. A kluboknak, a játékosoknak és azoknak, akik még ott voltak velem."

(+ )Da las gracias a todos por las muestras de apoyo y cariño. @albarcelonista con @CamilodelaRed dándole ánimo pic.twitter.com/R1RyXig3ke
— Cristo Atlético (@cdcristoatletic) 2016. február 7.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik