Videó: Batmanként rohant a tehén elől a Real-játékos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.03.08. 15:05
Az azpeitiai karneválon tegnap Batman-jelmezben fiatal tehén előtt futkározott Asier Illarramendi, a spanyol Real Madrid labdarúgója. A középpályás tette természetesen nem maradhatott titokban – videó is készült róla –, bocsánatot is kellett kérnie az öltözőben a főnökeitől és a társaitól, hiszen vétett a házirend ellen.

„Van a klubnak egy házirendje, ami tiltja a játékosok számára, hogy magánemberként veszélyes dolgokban vegyenek részt” – mondta Carlo Ancelotti vezetőedző a témával kapcsolatban, miközben láthatóan nem kis erőfeszítésébe telt, hogy elfojtsa a nevetését. No igen, tapasztalt edzőként hasonló ügyben aligha kellett még véleményt formálnia.Carlo Ancelotti vezetőedző a témával kapcsolatban, miközben láthatóan nem kis erőfeszítésébe telt, hogy elfojtsa a nevetését. No igen, tapasztalt edzőként hasonló ügyben aligha kellett még véleményt formálnia.

„Ő már elnézést is kért azóta, és szerintem soha nem tesz hasonlót. Különben játékosként nagyon elégedett vagyok Illarrával, sokat fejlődött az elmúlt hónapokban, lényegesen több lett az önbizalma” – fűzte hozzá az olasz szakember.

A 24 éves Illarra baszk nemzetiségű és a Real Sociedad nevelése, 2013-ban szerződtette a Real Madrid, amelyben egyelőre kiegészítő embernek számít.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik