Videó: alig kezdte el Zidane a sajtótájékoztatót, pezsgőt kapott a nyakába

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.05.21. 23:33
A Real Madrid nyerte meg a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságot, az utolsó fordulóban hozva a Málaga elleni idegenbeli mérkőzést is. A mérkőzés utáni sajtótájékoztatón Zinedine Zidane vezetőedzőt Marcelo vezetésével lerohanták játékosai, megugráltatták, és jó adag pezsgőt locsoltak a nyakába. Nézze meg videón!

A rögtönzött ünneplés után aztán szép lassan helyreállt a rend, a francia szakember pezsgőben úszó székét lecserélték, az asztalát letörölték.

Zidane elmondta: biztosan van része abban, hogy begyűjtötték a bajnoki címet, de ez igazából a játékosok érdeme. A titok a munkában rejlik, illetve fontos volt hinniük abban, amit csinálnak.

Ezután kijelentette: ez pályafutásának legszebb napja.

„Hiába nyertem meg játékosként a Real Madriddal amit csak lehet, edzőként minden megváltozik. Ez a legjobb dolog, ami profi karrierem során történt velem."

A korábbi aranylabdás azt is leszögezte: most egy pillanatra sem gondol a Juventus elleni Bajnokok Ligája fináléra, mert ezt a sikert szeretné megülnnepelni.

„Fölállhatnék most ide az asztalra táncolni, de nem teszem, ugyanakkor belülről nagyon boldog vagyok. Nincsenek arra szavak, amit most érzek."

Zidane-tól azt is megkérdezték, hogy kinek ajánlaná ezt a bajnoki elsőséget?

„Természetesen minden madridistának. Ha kicsit személyesebb akarok lenni, akkor a családomnak, illetve ha még ennél is személyesebb, akkor a bátyámnak. Bár ő nem beszél spanyolul, úgyhogy ezt most biztosan nem érti."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik