Valencia: szerződtették az Atlético rutinos támadóját

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.08.14. 07:31
null
Gameiro a bemutatkozó sajtótájékoztatón (Fotó: Valencia CF)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Valencia bejelentette, hogy szerződtette az Atlético Madrid francia támadóját, Kevin Gameirót.

 

Spanyol sajtóhírek szerint a Valencia 16 millió eurót fizetett a 31 éves játékosért, aki három évre szóló szerződést írt alá.

Gameiro 2016-ban került a Sevillától az Atléticóhoz, de a legutóbbi szezonban csak 11 bajnoki meccsen fért be a kezdőcsapatba – igaz, még így is szerzett hét gólt, és spanyol sajtóhírek szerint Diego Simeone vezetőedző nem fogadta lelkesen, hogy játékosa egy potenciális riválisnál folytatja.

„Nem volt könnyű menet, de végig egyértelmű volt, mit szeretnék, és nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek. Már korábban is szerettem volna a Valenciához igazolni, nem rajtam múlt, hogy csak most jött össze” – mondta bemutatkozó sajtótájékoztatóján Gameiro, aki reményei szerint hatékony kettőst alkot majd a Chelsea-től kölcsönbe érkező Michy Batshuayi-jal.

Gameiro gyorsan farkasszemet nézhet korábbi csapattársaival: az első bajnoki fordulóban, augusztus 20-án Valencia–Atlético mérkőzést rendeznek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik