Utánpótlás: hazánkban tartanak tréningeket a Barcelona edzői

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.04.16. 16:36
A Barcelona együttműködési megállapodást kötött a Dabassal, ennek keretében futballtábort rendeznek júniusban Dabason, ahol a katalán óriásklub edzői tartanak tréningeket a jelentkezőknek.

A Barcelona futballiskolája, az FCBEscola több országban is tart hasonló táborokat, Közép-Európában első alkalommal rendezik meg a gyerekeknek szóló alkalmat.

A focitábornak Dabas utánpótlásközpontja ad otthont, a spanyol klub és a dabasiak közötti megállapodásban a családjával Barcelonában élő Mari Zoltán segédkezett, akinek 12 éves fia a Barcelona futballiskolájában nevelkedett az elmúlt években.

Ifjabb Mari Zoltán a 2014–2015-ös idényben végzett a barcelonai FCBEscolában, de továbbra is a katalán fővárosban futballozik, a Juniors FC-ben már nagypályás bajnokságban játszik. A fiatal középpályás első magyarként került a gránátvörös-kékek futballiskolájába 2011-ben, de azóta több „utódja" is van a neves klubnál.

A június 20. és 24. között Dabason rendezendő FCBEscola focitáborra hat és tizenhat év között fiúk és lányok jelentkezhetnek az esemény magyar nyelvű honlapján.

Az FCBEscola futballtáborának videója, amelyben ifjabb Mari Zoltán is feltűnik (1:20-nál).

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik