UEFA: Platini megvédte a gáláról hiányzó C. Ronaldót

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.30. 14:24
Az Európai Labdarúgó-szövetség francia elnöke, Michel Platini megvédte a csütörtöki gáláról hiányzó Cristiano Ronaldót, mondván: munkahelyi elfoglaltsága miatt nem tudott személyesen jelen lenni.

„Azért nem jött el, mert a Real Madriddal játszott mérkőzést A Corunában. Már azt beszélték, hogy azért nem volt velünk, mert tudta, hogy az Év játékosa díjat nem ő nyerte meg, de a valóság az, hogy munkahelyi elfoglaltsága adódott” – mondta Platini, aki utalt a győztes honfitársra, Franck Ribéryre is.a Real Madriddal játszott mérkőzést A Corunában. Már azt beszélték, hogy azért nem volt velünk, mert tudta, hogy az Év játékosa díjat nem ő nyerte meg, de a valóság az, hogy munkahelyi elfoglaltsága adódott” – mondta Platini, aki utalt a győztes honfitársra, Franck Ribéryre is.

„Nem lepődtem meg, hogy Ribéry lett az első, mert klubjával mindent megnyert az idényben, amit lehetett. Mint francia, kedvemre való lenne, ha mindig így játszana.”

Az anyagi dolgokra oly' kényes Platininek véleményt kellett formálnia Gareth Bale és a Real Madrid levegőben lévő, sajtóhírek szerint 100 millió euró körüli összeget megmozgató átigazolásáról. Nos, az UEFA-elnöknek ezúttal a szeme sem rebbent.

„Mi a különbség egy kilencven millióért vett játékos, vagy három, fejenként harminc millióért vett között? Ebből nem kell problémát csinálni. Generációk óta tart a vita a korszakos játékosok, Maradona, Ronaldo, Zidane, Cristiano Ronaldo transzfere kapcsán, hogy mennyit érnek valójában, pedig a lényeg az, hogy van-e fizetőképes kereslet.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik