Spanyolország: Sergio Canales már a Real Madridé - lapértesülés

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2010.02.06. 09:25
Canales már a Real Madridé címmel tudatta internetes kiadásában a népszerű spanyol sportnapilap, a Marca, hogy elkelt a legkeresettebb spanyol futballígéret.

A februárban 19. születésnapját ünneplő labdarúgóért az újság szerint 5 millió eurót fizet, méghozzá két részletben a fővárosi elitklub, és bár a következő szezon előtti időszakot a Real kötelékeiben tölti el Sergio Canales, az új bajnoki idényre még mindenképpen visszatér jelenlegi együtteséhez, a Racing Santanderhez, ahonnan csak később szerződik ténylegesen is a „királyi gárdához”.

A Marca úgy tudja, hogy a Real sportigazgatója, Jorge Valdano és a santanderi klubelnök, Francisco Pernía által szentesített – az ifjú futballista által mindazonáltal még nem aláírt – megállapodás értelmében Canales a Real játékosaként 9 millió eurót keres majd, és hat szezonra szól a kontraktusa.
   
Az alku a fővárosban született meg a felek között, amikor a Racing első embere csapatának Atlético elleni csütörtöki kupaelődöntője alkalmából Madridban járt, s találkozott a Real vezető képviselőivel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik