Spanyolország: itt játszana Pelé, ha most választhatna

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.05.27. 21:53
A háromszoros világbajnok labdarúgó, Pelé nemrég mozikba kerülő életrajzi filmje, a „Pelé, egy legenda születése” egyik bemutatója után a spanyol bajnokságot és a Király-kupát megnyerő Barcelonát illette szép szavakkal.

„Ha most választhatnák csapatot, ahol futballoznék, akkor a Barcelonát kell mondanom. Azért, mert a játékosok nagyon jól érzik itt együtt magukat. Egy labdarúgó lehet nagyon jó, de szüksége van társai támogatására és ezt a Barcelonánál látom a legjobban” – mondta Pelé.

A brazil klasszis Lionel Messiről sem feledkezett meg.

„Ő a legjobb az összes játékos közül. Mondhatom, hogy ő a kedvencem! Messi stílusa nagyon más, mint Cristiano Ronaldóé. Neymar a másik, aki a Barcelona egyik legtehetségesebb futballistája, de természetesen minden játékos más és más” – tette hozzá a legendás játékos.Pelé.

A brazil klasszis Lionel Messiről sem feledkezett meg.

„Ő a legjobb az összes játékos közül. Mondhatom, hogy ő a kedvencem! Messi stílusa nagyon más, mint Cristiano Ronaldóé. Neymar a másik, aki a Barcelona egyik legtehetségesebb futballistája, de természetesen minden játékos más és más” – tette hozzá a legendás játékos.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik