Spanyolország: Hidi Patrik csapata lemaradt a rájátszásról

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
2018.06.02. 23:43
Lejátszották az utolsó forduló mérkőzéseit a spanyol másodosztályú labdarúgó-bajnokság 2017–2018-as kiírásában: Hidi Patrik együttese, a Real Oviedo lemaradt a rájátszásról, mivel az egymás elleni eredményben alulmaradt a Numanciával szemben.

A két csapat azonos pontszámmal végzett a tabella hatodik és hetedik helyén, de az egymás elleni összevetés a Numanciának kedvezett, amely idegenben 3–1-re kikapott az Oviedótól, otthon viszont 3–0-ra nyert. A feljutásért rendezendő playoffban a Numancia mellett a Zaragoza, a Sporting Gijón és a Valladolid vehet részt. Utóbbi együttes az utolsó fordulóban az Osasunát győzte le, amely így a következő szezont is a másodosztályban kezdi meg.Numanciának kedvezett, amely idegenben 3–1-re kikapott az Oviedótól, otthon viszont 3–0-ra nyert. A feljutásért rendezendő playoffban a Numancia mellett a Zaragoza, a Sporting Gijón és a Valladolid vehet részt. Utóbbi együttes az utolsó fordulóban az Osasunát győzte le, amely így a következő szezont is a másodosztályban kezdi meg.

A rájátszás elődöntőjében a Zaragoza a Numanciával, míg a Gijón a Valladoliddal találkozik. A bajnok Rayo Vallecano és az ezüstérmes Huesca feljutott az első osztályba.

Kiesett a Cultural Leonesa, a Barcelona B, a Lorca FC és a Sevilla B.

SPANYOL MÁSODOSZTÁLY
42. (UTOLSÓ) FORDULÓ
Real Oviedo–Huesca 2–1
Real Oviedo: Hidi Patrik a 90. percben állt be.

Ezek is érdekelhetik
Legfrissebb hírek