Spanyolország: Guardiola szívesen irányítaná a válogatottat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.09.30. 16:15
Pep Guardiola, a Manchester City menedzsere örülne, ha egy nap megadatna a lehetősége, hogy hazája válogatottjának szövetségi kapitánya legyen.

Bár Pep Guardiola jelenleg elfoglalt a Manchester City menedzsereként, eljátszadozott a gondolattal, hogy a későbbiekben nemcsak klubcsapatot, hanem nemzeti válogatottat irányítson. Amikor pedig megkérdezték tőle, hogy melyik ország válogatottjánál lenne szívesen szövetségi kapitány, nem meglepő módon hazáját, Spanyolországot mondta. Pep Guardiola jelenleg elfoglalt a Manchester City menedzsereként, eljátszadozott a gondolattal, hogy a későbbiekben nemcsak klubcsapatot, hanem nemzeti válogatottat irányítson. Amikor pedig megkérdezték tőle, hogy melyik ország válogatottjánál lenne szívesen szövetségi kapitány, nem meglepő módon hazáját, Spanyolországot mondta.

„Igen, Spanyolország jó lenne. Szeretném egy nap irányítani a válogatottat a világbajnokságon és az Európa-bajnokságon és megtapasztalni azt, hogy milyen érzés is ez" – vallotta be a korábbi spanyol válogatott játékos.

Ez viszont Guardiola szerint nem azt jelenti, hogy máris elhagyná a Manchester Cityt, de tudja, hogy az, meddig irányíthatja a klubot, sok mindenen múlik.

„Boldog vagyok itt, de a jövőm persze függ a sikerektől is, amiket elérünk. Az olyan nagy kluboknál, mint amilyen a Manchester City is, ha nem nyersz, nem maradhatsz."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik