Spanyolország: Falcao élvezi, hogy Messiékkel harcolhat

Vágólapra másolva!
2012.10.09. 10:46
Radamel Falcao, az Atlético Madrid kirobbanó formában lévő kolumbiai támadója az El Tiempónak adott nyilatkozatában elmondta, élvezi, hogy Lionel Messivel és Cristiano Ronaldóval harcolhat a Primera División gólkirályi címéért.

Az Atlético Madrid vasárnap 2–1-re legyőzte a Málagát a Primera División 7. fordulójában – az összecsapáson Falcao szerezte a fővárosiak első találatát. A kolumbiai támadó immár nyolc gólnál jár az élvonalban, amivel beérte a hétvégi el Clásicón duplázó Lionel Messit és Cristiano Ronaldót. 7. fordulójában – az összecsapáson Falcao szerezte a fővárosiak első találatát. A kolumbiai támadó immár nyolc gólnál jár az élvonalban, amivel beérte a hétvégi el Clásicón duplázó Lionel Messit és Cristiano Ronaldót.

„A bajnokság ezen szakaszában még nagyon szoros az állás, de élvezem, hogy velük versenyezhetek. Remélhetőleg tartani tudom a jelenlegi formámat, és a továbbiakban is kihívást jelenthetek számukra. Szeretném megismételni a tavaly szerzett góljaim számát" – nyilatkozta a 2011–2012-es szezonban minden sorozatot figyelembe véve 40 találatig jutó támadó.

Eközben Bernd Schuster, a Barcelona, a Real Madrid és az Atlético Madrid korábbi játékosa a Marcának adott interjújában „a másik bolygóról származó" Messihez és C. Ronaldóhoz hasonlította a kolumbiai gólzsákot.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik