Spanyolország: az MU mellett a Bayern is vinné az Atlético ászát

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.12.26. 19:35
null
Koke még az Atléticónál is nagyobb csapatok célkeresztjébe került (Fotó: Reuters)
A Spaniens Allgemeine Zeitung (SAZ) német nyelvű spanyolországi internetes portál értesülései szerint Pep Guardiola, a Bayern München labdarúgócsapatának vezetőedzője érdeklődik az Atlético Madrid spanyol középpályása, Koke iránt.

Arról már korábban beszámoltunk, hogy David Moyes, a Manchester United menedzsere december elején a helyszínen tekintette meg az Atlético Madrid–Porto Bajnokok Ligája-mérkőzést, hogy élőben is láthassa a spanyol válogatott játékost, a jelek szerint azonban nem az angol bajnok az egyetlen európai topcsapat, amely szívesen látná soraiban a futballistát.

A SAZ úgy tudja, hogy Pep Guardiola figyelmét is felkeltette Koke, aki a bajorok harmadik spanyol játékosa lehetne Javi Martínez és Thiago Alcántara után. A forrás konkrétumokat nem említ, de azt megjegyzi, hogy a Bayern vezetői nem sajnálnának mélyen a zsebükbe nyúlni Koke megszerzésének érdekében.

A 7-szeres spanyol válogatott játékos szerződése 2018-ig szól az Atléticónál, piaci értéke a transfermarkt.de szerint 20 millió euró körül mozog.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik