Spanyolország: két év után két góllal tért vissza a válogatott csatár

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.09.09. 13:08
Két góllal tette emlékezetessé visszatérését a profik világába Michu, a Rayo Vallecano, a Swansea City és a Napoli korábbi támadója, aki a Real Oviedo játékosaként csütörtökön duplázott az UCAM Murcia elleni idegenbeli Király-kupa-mérkőzésen. A 30 esztendős futballista öröme azonban nem lehetett teljes, hiszen csapata nem tudta kiharcolni a továbbjutást.

Michu legutóbb 686 nappal ezelőtt, 2014. október 23-án a Napoli játékosaként lépett pályára a profik között az Európa-ligában.

Az egyszeres spanyol válogatott labdarúgó 2015 novemberében szerződést bontott a Swansea Cityvel, majd a hazája negyedosztályában szereplő Unión Langreóhoz szerződött, melynek testvére, Hernán Pérez a vezetőedzője.

Michu az idén nyáron visszatért nevelőegyesületéhez, a másodosztályú Real Oviedóhoz, és bár a bajnokságban még nem mutatkozott be, a Király-kupában már bizonyított. Csütörtökön, az UCAM Murcia elleni idegenbeli találkozón a vendégek 3–1-es hátrányból felállva Michu két góljával egyenlítettek, ám a hosszabbításban elveszítették a meccset (4–3), így kiestek.

MICHU DUPLÁJA

Az Oviedo az előző szezonban a kilencedik helyen végzett a második vonalban, míg ebben az idényben három forduló után a tizedik pozíciót foglalja el.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik