Sevilla: öt évre aláírt a rekordigazolás – hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.07.11. 11:57
A spanyol élvonalbeli Sevilla bejelentette Luis Muriel érkezését. Az olasz első osztályú Sampdoriától érkező kolumbiai labdarúgó sajtóhírek szerint 20 millió euróért váltott klubot.

Az előző idényben a La Ligában negyedik helyen végző Sevilla már vasárnap bejelentette, hogy megegyezett a Sampdoriával Muriel ügyében. A helyi sajtó szerint az andalúziai klub 20 millió eurót fizet a Sampnak, így Muriel a Sevilla történetének legdrágább igazolása.vasárnap bejelentette, hogy megegyezett a Sampdoriával Muriel ügyében. A helyi sajtó szerint az andalúziai klub 20 millió eurót fizet a Sampnak, így Muriel a Sevilla történetének legdrágább igazolása.

A 26 éves kolumbiai válogatott csatár vasárnap érkezett meg Sevillába, hétfőn átment az orvosi vizsgálatokon, majd aláírta öt évre szóló megállapodását új együttesével.

A nemzeti csapatban tizenhat mérkőzésen pályára lépő Muriel a Deportivo Caliban lett profi labdarúgó, majd az Udinesének köszönhetően szerződött Európába 2010-ben. A Sampdoriához 2015-ben igazolt át, a legutóbbi szezonban 33 tétmeccsen tizenháromszor talált be és kilenc gólpasszt adott.

Muriel a Sevilla harmadik nyári szerzeménye Éver Banega és Guido Pizarro után. A Sevillával kapcsolatos hír továbbá, hogy bár a klub megegyezett az Aston Villával Jordan Amavi átigazolásáról, ám a francia balhátvéd megbukott az orvosi vizsgálatokon.


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik