HIRDETÉS
HIRDETÉS
Nemzetisport.hu 2010.01.25 08:46 Frissítve: 2015.03.25 01:26

Ronaldo: Nem érdemeltem piros lapot

Cristiano Ronaldo tegnap este a Real Madrid Málaga elleni bajnokiján piros lapot kapott, miután orrba vágta Patrick Mtiligát, miközben harcolt a labdáért. A portugál futballista nagyon dühös volt a meccs után, és úgy véli, nem érdemelt piros lapot, mert nem szándékosan ütött. A Málaga elnöke szerint jogos volt a kiállítás.

HIRDETÉS
Ronaldo dühös volt a szerinte igazságtalan kiállítás miatt (Fotó: Reuters)
Ronaldo dühös volt a szerinte igazságtalan kiállítás miatt (Fotó: Reuters)

A Real Madridtól vereséget szenvedő Málaga elnöke, Fernando Sanz a mérkőzés után elmondta: Patrick Mtiligának eltört az orra, miután Cristiano Ronaldo a karjával visszacsapott futás közben.

„Nem hinném, hogy Ronaldo ezt akarta, de visszacsapott, és eltörte Mtiliga orrát. Brutális erejű ütés volt, tiszta piros lap. Úgy vélem, ahelyett, hogy reklamált volna, inkább bocsánatot kérve csöndben le kellett volna mennie a pályáról" – mondta Sanz.

RAMOS: MEG KELL NÉZNI A FELVÉTELEKET
„Gondolom, azért adott piros lapot a játékvezető, mert olyan súlyosnak látta az esetet, de azért meg kellene néznie a televíziós felvételeket. Cristiano Ronaldótól mindenki nagyon sokat vár, mivel kiváló játékos. Nagyszerű futballista, aki sokat tehet még a csapatért. A kiállítás előtti incidenst még meg kell néznünk videón" – mondta Sergio Ramos, a Real Madrid védője.

„Gondolom azért adott piros lapot a játékvezető, mert olyan súlyosnak látta az esetet, de azért meg kellene néznie a televíziós felvételeket. Cristiano Ronaldótól mindenki nagyon sokat vár, mivel kiváló játékos. Nagyszerű futballista, aki sokat tehet még a csapatért. A kiállítás előtti incidensét még meg kell néznünk a tévében" – mondta Sergio Ramos, a Real Madrid védője. Abban Ronaldo is egyetértett Sanzzal, hogy nem szándékosan ütötte meg a Málaga játékosát, de a piros lapot rossz ítéletnek tartotta, és emiatt dühös volt. Mindenesetre Ronaldo a meccs után bement a vendégek öltözőjébe, és bocsánatot kért Mtiligától.

„Mindig a játékot tartom szem előtt, és az ilyen dolgoktól ideges leszek. Beszéltem Mtiligával, aki azt mondta, hogy szerinte nem is kellett volna bocsánatot kérnem, mivel nem hiszi, hogy szándékosan ütöttem meg. Aki ért a labdarúgáshoz, látni fogja, hogy nem érdemeltem piros lapot. Szerencsétlenül találtam el az orrát, ha magasabb lenne, nem érek hozzá az arcához. Azért elnézést kértem tőle" – mondta Ronaldo a meccs után.

„Sohasem próbálom meg átverni a játékvezetőket, és sohasem okozok szándékosan sérülést. Szerintem igazságosan kell kezelniük az esetet, aszerint, hogy pontosan mi történt. Nem akartam sérülést okozni, az nem az én stílusom, nem vagyok rossz ember. A játékommal szeretném felhívni magamra a figyelmet. Nehezen fogok elaludni, mivel dühös vagyok, mert eltiltás vár rám, és nem léphetek pályára a következő találkozón" – tette hozzá a portugál klasszis.

A meccsen duplázó Cristiano Ronaldo másodszor jutott a kiállítás sorsára a Real játékosaként.

A C. RONALDO-MTILIGA INCIDENS
 

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.11 20:06:17

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

Az acélkeményen futballozó Celta nem adta olcsón a győzelmet, de Solari alatt egyre markánsabb a Real.

2018.11.11 15:03:05

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

A kartörése után visszatérő Messi duplázott, de ez sem segített a katalánokon.

2018.10.31 21:21:52

Spanyol labdarúgás MAROSI GERGELY

„Túl sok arrogancia” • Könnyen lehet, hogy bürökpohár volt a Zidane után megürült edzői poszt.

2018.10.30 23:53:01

Spanyol labdarúgás MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Julen Lopetegui nem Zidane, ám Pérez sem Santiago Bernabéu.

2018.10.28 15:41:15

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

Az első félidőben csak a Barca volt a pályán, a madridiak későn ébredtek, a végén pedig kiütötték őket.

HIRDETÉS
HIRDETÉS