Real: Zidane szerint CR-nek több Aranylabdája lesz Messinél

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.19. 17:37
null
Zidane Cristiano Ronaldót és Benzemát is dicsérte (Fotó: espn.co.uk)
Zinedine Zidane szerint Cristiano Ronaldo több Aranylabdát nyer majd labdarúgó-pályafutása során, mint Lionel Messi.

C. Ronaldo nemrég megnyerte karrierje harmadik Aranylabdáját, de még ezzel is eggyel kevesebbje van, mint Messinek. Zidane szerint azonban hamarosan fordul majd a kocka, és a portugál klasszisnak végül több Aranylabdája lesz.

„Ronaldo több Aranylabdát nyer majd, mint Messi – mondta Zidane. – Amit ő nyújt, arra senki sem képes ezen a bolygón, ha így folytatja, még jobb lesz és Messinél is sikeresebbé válik.”

A korábbi francia klasszis honfitársát, Karim Benzemát is méltatta, aki – véleménye szerint – nagyobb részt vállal a Real sikereiből, mint azt sokan gondolnák.

„Sokszor felröppennek olyan pletykák, hogy lecseréljük Karimot egy klasszikus centerre, pedig ezeknek a híreknek semmi alapja sincsen. Ő nem olyan játékos, aki hatvan gólt szerez egy évben, mint Cristiano, de hála a technikai tudásának mindenkivel remekül össze tud játszani, és nagy hasznára van a csapatnak. Kevesen képesek arra a világon, amire ő.”

Zidane hozzátette, nem tudja, hogy egy nap ő irányíthatja-e majd a Real Madridot, most a Castillánál van, majd meglátja, mit hoz a jövő.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik