Real: váratlan távozó, Angliába küldik klasszisukat a blancók?

Vágólapra másolva!
2015.05.05. 08:49
null
Ötvenmillió euróra becsülik az értékét, ennyiért távozhat a nyáron Benzema (Fotó: Reuters)
A Real Madrid labdarúgócsapata a nyári átigazolási időszakban angol lapértesülések szerint hajlandó megválni „egyetlen” csatárától, Karim Benzemától, aki iránt élénken érdeklődik a Manchester City.

A Bajnokok Ligája elődöntőjében a Juventusszal összecsapó madridiaknál csak úgy repkednek a nevek, és bár a nyári átigazolási időszak még el sem kezdődött, a nemzetközi sportsajtó máris kiárusította a fél csapatot, Európa legjobbjait pedig összeboronálta a királyiakkal.

A Manchester Evening News azonban így is meg tudta bolondítani a pletykaáradatot egy új névvel, az angol lapnál úgy tudják, a Manchester City bejelentkezett Karim Benzemáért.

Mivel a bombaformában futballozó Javier Hernández kölcsönszerződése a nyáron lejár, csupán egyetlen csatár marad a Realnál, ám könnyen lehet, hogy a francia klasszistól is megválik Carlo Ancelotti alakulata.

A Realnál természetesen megkérik a támadó árát, állítólag a licit 50 millió euróról indul, amelyet a „ráncfelvarráson” áteső Manchester City mosolyogva kifizetne.

Benzema a 2014–2015-ös idényben összesen 44 tétmérkőzésen lépett pályára a blancók mezében, 22 gólt szerzett és 14 asszisztot osztott ki. Piaci értékét a transfermarkt.de kereken 50 millió euróra becsüli.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik