Real: Varane fontosabb Pepénél, aki a Man. Cityben köthet ki

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.31. 09:48
null
Varane vagy Pepe? Ha választania kell a Realnak, előbbi fontosabb lehet (Fotó: Reuters)
Angol sajtóinformációk szerint az angol Premier League-ben szereplő Manchester City labdarúgócsapata szerződtetné Pepét, a Real Madrid középhátvédjét.

Pepe ebben a szezonban a királyiak alapembere volt Sergio Ramosszal együtt a védelem tengelyében, kiszorítva és a kispadon hagyvaRaphaël Varane-t. Papíron így nem is lenne logikus, hogy a királyiak elengednék a portugál védőt, ám a hosszú távú gondolkodást előtérbe helyezve mégis lehet, hogy kénytelenek lesznek rá.

Varane ugyanis a hírek szerint elégedetlen a kiegészítő szereppel – különösen, hogy José Mourinhónál még ő volt az első számú választás Ramos mellett. A hírek szerint ha a Realnak választania kellene, hogy melyiket tartsa meg két középhátvédje közül, inkább a fiatalabb Varane mellett tenné le a voksát.

Pepe hamarosan 32 éves lesz, és bár kiváló formában van, a blancók nem szeretnének lemondani a mindössze 21 éves franciáról. A portugálnak pedig nem kell aggódnia, ha új csapatot kell találnia magának. Angliából, azon belül Manchesterből vinnék, a Marca szerint a United és a City is szerződtetné, szigetországi sajtóértesülések pedig szintén az utóbbi csapat érdeklődéséről számolnak be.

Manuel Pellegrini, az angol bajnoki címvédő menedzsere ugyanis elégedetlen a hátvédjeivel, ezért mindenképpen szeretne ezen a poszton erősíteni. Pepe szerződése 2016 nyaráig érvényes, így hamarosan eldőlhet a jövője – vagy hosszabbítanak vele, vagy távozik Madridból.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik