Real: Türelmes ember vagyok, de ez nem normális! – CR

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.06.01. 17:01
null
Cristiano Ronaldo nem felejti el sosem Manchestert… (Fotó: AFP)
Cristiano Ronaldo nem sűrűn nyílik meg az újságírók előtt, most azonban az argentin FOX Sports, valamint a spanyol La Sexta műsorában is őszintén beszélt a Real Madrid portugál klasszisa.

Az argentin műsorban Lionel Messiről kérdezték Ronaldót, aki ilyen őszintén talán még sosem beszélt barcelonai riválisáról.

„Nem vagyunk sem barátok, sem pedig ellenségek Messivel. Annak ellenére, hogy sokan ezt állítják, nem utáljuk egymást, de nem is járunk egymáshoz vacsorázni. Kollégák vagyunk, akik kölcsönösen tisztelik egymást, ideje lenne, hogy megértse ezt végre mindenki” – mondta a FOX Sportsnak CR, akit a spanyolok már a Manchester Unitedról kérdeztek.

„Természetesen sokat gondolok Manchesterre a mai napig. Más volt ott minden. Ott például nem fütyültek ki a saját csapatom szurkolói. Türelmes ember vagyok, de ezt nagyon utálom. Az egyszerűen nem normális, hogy a saját stadionunkban a saját drukkereink is minket szidnak, csak azért, mert valami apróság nem úgy sül el, ahogy szerettem volna” – mondta Ronaldo, aki ezzel vélhetően újra a címlapokra kerül Angliában az átigazolási időszakhoz közeledve…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik