Real: S. Ramos ügynökével tárgyal a Chelsea - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.29. 09:50
Angol sajtóhírek szerint a Sergio Ramosszal hírbe hozott három nagy klub közül a Chelsea – a másik kettő az MU és az Arsenal – elsőként már fel is vette a kapcsolatot a világ- és Európa-bajnok spanyol labdarúgó ügynökével.

 

A madridiakhoz 2005-ben igazoló védő szerződése 2017-ben kifut, a 28 éves játékos a mostaninál előnyösebb fizetés esetében hosszabbítana, a Real első ajánlatát azonban már elutasította.

Ez a hír felbátorította az angolokat, mindenekelőtt José Mourinhót, akinek sürgősen be kellene töltenie azt a nagy űrt a védelem közepén, amit John Terry közeljövőbeli visszavonulása eredményezne. Méghozzá hosszú távra és megbízhatóan. A megfelelő nemzetközi rutinnal vértezett Sergio Ramos ideális megoldás lehetne a londoniaknál, bár arra az érintett játékos és menedzser is jól emlékezhet, hogy közös madridi munkásságuk során a viszonyuk nem volt felhőtlen.

Formahanyatlás esetén Mourinho nem félt leültetni a kispadra az ezen megsértődő Sergio Ramost, akinek teljesítményét olykor nyilvánosan is kritizálta. A spanyol védő – Iker Casillasszal együtt – a madridi öltöző hangadójaként a háttérben többnyire csendes hadjáratot folytatott azért, hogy menesszék a játékosok döntő részével hűvös viszonyt ápoló portugált.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik