Real: „Ronaldo szomorú, mert a klub nem tartotta a szavát”

Vágólapra másolva!
2018.05.29. 18:42
null
Ronaldónak új szerződést és magasabb fizetést ígértek (Fotó: AFP)
Cristiano Ronaldo alaposan felpezsdítette a távozásáról szóló pletykákat, amikor a Bajnokok Ligája döntőjét követően arról beszélt, hogy nagyszerű volt a Real Madridnál futballozni. Nuno Gomes, a játékos jó barátja szerint az aranylabdás sztár nem távozik a klubtól, ugyanakkor szomorú, mivel a királyi gárda nem tartja magát az ígéretéhez.

 

„Nagyszerű volt a Real Madridnál lenni! A következő pár napban majd bővebben beszélek még erről, most élveznünk kell a sikert. Az egyes játékosok jövője nem fontos, az a lényeg, hogy történelmet írtunk” – nyilatkozta a portugál szupersztár a Liverpool elleni 3–1-es győzelmet követően.

Cristiano Ronaldo szavai természetesen óriási vihart kavartak, sokan már kész tényként kezelik a távozását. CR aztán elmondta, talán nem a legjobbkor tett ilyen kétes megjegyzést, ám nem bánja.

„Akkor beszéltem, amikor talán nem kellett volna, ám valami történni fog. Talán nem ez volt a legmegfelelőbb pillanat, de én csak őszinte voltam. A héten elárulok valamit, mert a szurkolók mindig támogattak, és a szívembe zártam őket. Nem beszélek sokat, ám amikor eljön az idő, akkor beszélni fogok.”

Addig is, amíg erre várunk, barátja, Nuno Gomes megosztotta gondolatait a Real Madrid sztárjának jövőjét illetően.

„Nem hiszem, hogy távozni fog, de zavarja, hogy bár azt mondták neki, megújítják a szerződését, az idő múlásával semmi nem történt ez ügyben” – mondta a CR távozását érintő felvetésekre az egykori kiváló csatár.

„A két fél meg fogja érteni egymást. Ronaldo a világ legjobb játékosa. Ha megnézzük a fizetését, azt láthatjuk, hogy rendkívül alulfizetett, és olyan megállapodást szeretne, mint amilyet a Barcelona kötött Xavival, Iniestával vagy Messivel. Folyamatosan újították meg a szerződéseket, ez teszi a játékosokat boldoggá” – tette hozzá a portugál, aki Ronaldo és Florentino Pérez kapcsolatára is kitért.

„Kicsit fagyos a viszony. Azt ígérték neki, hogy a klub hosszabbít vele és megemelik a fizetését. Amikor ezt kérte, azt mondták, hogy nincs ennek itt az ideje. Aztán a szezon véget ért, és mégsem történt semmi. Kicsit szomorú, mert nem tartották magukat az ígéretükhöz.”

De adja magát a kérdés, hogy ha mégsem a Real Madridban folytatja az ötszörös aranylabdás, akkor melyik csapat jöhet szóba.

„Túl korai erről beszélni, hiszen nincs jobb klub Cristiano számára a Real Madridnál. Szereti a várost. A PSG régóta a szerződtetéséről álmodozik, míg korábbi csapatát, a Manchester Unitedet nagyon szereti, Európán belül ez a két együttes jöhet szóba. Ugyanakkor maradni akar, nem lát jobb esélyt más gárdánál trófeákat és Aranylabdákat nyerni” – felelte Nuno Gomes.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik