Videó: álompassz – R. Carlos balosa 42 évesen is szenzációs

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.15. 10:54
null
Hat gól és rengeteg klasszis a Liverpool és a Real Madrid legendáinak meccsén (Fotó: Real Madrid)
A Real Madrid legendái vasárnap a Liverpool klasszisai ellen léptek pályára a Santiago Benrnabéu Stadionban rendezett jótékonysági gálamérkőzésen. A „vörösök" 2–0-ra is vezettek, a Real Madrid azonban fordított, és 4–2-re nyert.

A Liverpool csapatában pályára lépett többek között Robbie Fowler, Steve McManaman, Jerzy Dudek, Jamie Carragher, Harry Kewell és Michael Owen. A vezetőedzői széket Ian Rush foglalta el.

A Real Madridnál olyan nagyságok húztak mezt, mint Zinedine Zidane, Roberto Carlos, Clarence Seedorf, Sanchís, Claude Makélélé, Míchel Salgado és Fernando Morientes.

McManaman, Owen, Morientes és Dudek pályafutása során mindkét együttesben megfordult, így a 60 ezer nézőt vonzó találkozó során is feltűntek mindkét oldalon.

Az angol csapat góljait Harry Kewell és Michael Owen szerezte, a túloldalon Roberto Carlos kétszer volt eredményes büntetőből, majd José Amavisca és Ivan Pérez is betalált, így alakult ki a 4–2-es végeredmény.

A találkozó egyik legszebb jelenetét a 42 éves Roberto Carlos szolgáltatta, aki az oldalvonal mellől jó 40 méteres álompasszal kínálta meg korábbi klubtársát, Míchel Salgadót. A spanyol az átadáshoz méltó átvétellel fogadta a labdát.

Roberto Carlos álompassza


A találkozó góljai

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik