Real: Nem kértem Neymart, nem vagyok érintett – Zidane

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.05.12. 08:44
null
Zidane-nak fogalma sincs róla, hogy a Real Madrid Neymar megszerzésén fáradozik-e (Fotó: AFP)
Zinédine Zidane a Real Madrid labdarúgócsapatának vezetőedzője a Mundo Deportivónak elmondta, fogalma sincs róla, hogy a klub vezetősége Neymar megszerzésén fáradozik-e.

 

A francia tréner a Paris Saint-Germain klasszisa kapcsán úgy vélekedett, szerinte nem jogosak a félelmek, miszerint Neymar és Cristiano Ronaldo „nem férne meg” egymás mellett.

„A Bajnokok Ligája-döntő után leülök a vezetőséggel, hogy megvitassuk a következő szezont és a lehetséges változtatásokat – mondta el Zidane. Jelenleg nem tudok ezekről mit mondani, így például Neymarról sem. Egy jó játékos viszont mindig beilleszthető a csapatba. Emlékszem, annak idején rólam és Youri Djorkaeffről is azt ismételgették, hogy nem fogunk tudni egymás mellett játszani, aztán lám, megnyertük a világbajnokságot. Egy jó játékos bárkivel képes együtt játszani, a pályán kialakul az összhang és a kémia.”

„Igazából fogalmam sincs, hogy a vezetőség Neymar megszerzésén fáradozik-e. Én személy szerint nem kértem őt, nem vagyok érintett ezekben a dolgokban. Előbb zárjuk le sikeresen a szezont, a többit meg majd meglátjuk.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik