Real: Keylor Navas ígéretet tett csapattársainak

Vágólapra másolva!
2017.03.13. 17:17
Mint megírtuk, a spanyol élvonalbeli labdarúgó bajnokság (La Liga) 27. fordulójában a Real Madrid kapusa, Keylor Navas öngólt vétett, ám a blancóknak a meccs hajrájában sikerült fordítaniuk a Betis ellen (2–1). Navas a mérkőzést követően ígéretet tett csapattársainak.

„Megállítottam Sanabria lövését, majd amikor megpróbáltam megfogni a labdát, a testtartásom nem volt a legjobb. A jobb kezemmel próbáltam utánanyúlni, de begurult a labda. Nagyon csúnya volt" – emlékezett vissza Navas az öngóljára.Navas az öngóljára.

„Léteznek olyan helyzetek, amelyeket sosem kívánsz magadnak, de tovább kell lépned. Tudom, hogy a csapattársaim bíznak bennem, megígértem nekik, hogy nem történik többé ilyesmi."

A Costa Rica-i válogatott kapus a szerencsétlen megmozdulását megelőzően is hibázott – egy sevillai indításnál kapujából kifutva fejjel akart tisztázni, a labdát viszont nem találta el, és leütközte Darko Brasanacot. A játékvezető sípja azonban néma marad – a Betisnél a mérkőzést követően sem felejtették el az esetet.

„A játékvezető tudta, hogy kontaktus történt, de úgy gondolta, nem ért pirosat a szabálytalanság" – nyilatkozta Dani Ceballos, a Betis középpályása a Movistar+-nak.

„Próbáltam elfejelni a labdát, és összeütköztünk. A szándékom csupán a labda elérésére irányult" – reagált a Real Madrid kapusa a felvetésekre.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik