Real: Nadal nem érti a fütyülőket, Figo szerint ez a játék része

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.03. 14:32
Rafael Nadal világelső teniszező a Real Madrid szurkolójaként csalódottan látta, ahogy vasárnap a Bernabéu közönsége kifütyülte Cristiano Ronaldót, mert a Rayo Vallecano ellen 5–0-ra megnyert bajnokin egy helyzetben nem passzolt, hanem egymaga próbálta befejezni az akciót. Luís Figo szerint az egész vihar a biliben.

„Ez így nagyon nem volt rendben, sohasem fütyülnék ki valakit, aki azért megy ki a pályára, hogy mindent megtegyen a csapat sikeréért – mondta Nadal a Marcának. – Az a baj a sportban és az életben, hogy manapság egy pillanat alatt imádott lehetsz, és ugyancsak egy pillanat kell ahhoz, hogy megutáljanak az emberek, akik nem is ismernek. A Real Madrid pár hete a bajnokság fő esélyese volt, most pedig tragédia a csapat."Nadal a Marcának. – Az a baj a sportban és az életben, hogy manapság egy pillanat alatt imádott lehetsz, és ugyancsak egy pillanat kell ahhoz, hogy megutáljanak az emberek, akik nem is ismernek. A Real Madrid pár hete a bajnokság fő esélyese volt, most pedig tragédia a csapat."

Luís Figo a Real Madrid korábbi játékosaként nem csodálkozik azon, hogy így viselkedtek a szurkolók.

„Labdarúgóként fel kell készülnöd arra, hogy ilyen reakciókat váltasz ki és így bánnak veled – mondta a portugál legenda. – Nem az a kérdés, hogy mit érdemel: ilyen a futball, nem szabad nagy feneket keríteni ennek. A Bernabéu közönsége már mindenkit kifütyült, aki ott pályára lépett, s lehet, hogy másnap imádta. Nem örülsz neki, de el kell fogadnod, ez a játék része."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik