Real: „Mindig védem a játékosaimat, de ma…” – Zidane kifakadt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.04.29. 17:33
null
Zidane egyáltalán nem volt elégedett a Rayo Vallecano elleni bajnoki után (Fotó: AFP)
Mint ismert, a Real Madrid meglepetésre kikapott (0–1) a Rayo Vallecanótól a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 35. fordulójában. A királyiak vezetőedzője, Zinédine Zidane nem rejtette véka alá véleményét a mérkőzés utáni sajtótájékoztatóján.


„Nem csináltunk semmit. Nem csináltunk semmit, semmilyen szinten. Van olyan, hogy nem tudsz gólt szerezni, de ma nem csináltunk semmit. Bosszant az egész, mert rossz képet mutattunk magunkról. Felelős vagyok ezért, bocsánatot kell kérnünk a klubtól és a szurkolóktól.”

Ezután Zidane-t megkérdezték, megbánta-e, hogy átvette a csapat irányítását.

„Nem bántam meg, hogy átvettem a csapatot. Ez az én fejlődésemet is szolgálja, de kritikus vagyok, és az is maradok, hiszen nem játszhatunk így.”

A francia szakembert megkérdezték arról is, mit mondott a játékosoknak, ám közölte, az az öltözőben marad. Ezt követően a rossz hozzáállásról beszélt.

„Minden rossz volt. A hozzáállás is, a játék is. Nem tettük oda magunkat semmiben. Sem a párharcokban, sem a futásban, semmiben… A Rayo megtette a magáét, de mi semmit. Nincs magyarázat. Három meccs van még hátra, és vége az idénynek. A Getafe ellen legalább volt valami játékunk, de a Rayo ellen az első perctől az utolsóig semmi.
Mindig megvédem a játékosaimat, de ma nem. Nem játszhatunk így. De ezért én is felelős vagyok.

Arról is megkérdezték, hogy vajon Gareth Bale eléggé koncentrált-e: „Nem tudom, ezt tőle kellene megkérdezni.”

SPANYOL LA LIGA
35. FORDULÓ
Rayo Vallecano–Real Madrid 1–0
(Embarba 23. – 11-esből)

ONLIVE KÖZVETÍTÉS, ÉRDEKESSÉGEK, STATISZTIKÁK ITT!

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik