Real: „Mikor Piqué rámutatott Messire, azt hittem, szórakozik…”

Vágólapra másolva!
2017.09.08. 10:55
Bár igazán mély nyomokat nem hagyott a Real Madrid-drukkerekben, sokan emlékezhetnek még a jelenleg az Espanyolt erősítő Esteban Graneróra. A spanyol középpályás 9 éves korától kezdve a blancókat erősítette. És többek közt elmondhatja magáról, hogy az elsők közt volt, aki Lionel Messi ellen pályára lépett.

„Gerard Piqué és én is 1987-ben születtünk, ismerjük egymást tizenöt éves korunk óta. Sokszor játszottunk együtt fiatalon is, ám akad egy alkalom, amit sosem fogok elfelejteni. Egy U16-as tornán vettünk részt, én a Real Madriddal, ő a Barcelonával. Ugyanabban a hotelben szálltunk meg, és gyakran lógtunk együtt a Barca játékosaival, mivel a sok közös program miatt jóban voltunk” – mesélte az El Paísnak Granero.Sokszor játszottunk együtt fiatalon is, ám akad egy alkalom, amit sosem fogok elfelejteni. Egy U16-as tornán vettünk részt, én a Real Madriddal, ő a Barcelonával. Ugyanabban a hotelben szálltunk meg, és gyakran lógtunk együtt a Barca játékosaival, mivel a sok közös program miatt jóban voltunk” – mesélte az El Paísnak Granero.

„Mikor rámutatott Messire, azt hittem, szórakozik!” (Fotó: AFP)
„Mikor rámutatott Messire, azt hittem, szórakozik!” (Fotó: AFP)

„Akkoriban mindig elvertük a Barcelonát, egyszerűen jobb csapatunk volt, legtöbbször esélyük sem volt ellenünk. Aznap viszont odajött hozzám Piqué, és csak annyit mondott, »Most nyerni fogunk!« Természetesen nem akartam neki hinni, szóval rákérdeztem, mégis miből gondolja ezt. Odahúzott a medencéhez, majd rámutatott egy kissrácra, és azt súgta a fülembe, »Miatta!«” – folytatta a spanyol.

„Odanéztem, erre ott ül a medence partján egy elképesztően apró kisfiú egyedül, és lógatja a lábát a vízbe. Piqué már akkor is szeretett viccelődni, szóval biztos voltam benne, hogy most is csak szórakozik, szívatni akarja szegény fiút. Szóval csak nevettem. Nem kellett volna. Ekkor láttam először Lionel Messit.”

„Másnap pályára léptünk a Barcelona ellen. Nem tudom szebben mondani, felmosták velünk a padlót. Messit lehetetlen volt megfogni, gyors volt és kőkemény. Nem hittünk a szemünknek, nem láttunk még senkit, aki így vezeti a labdát, lehetetlen volt elvenni tőle. Ijesztő volt, komolyan mondom” – zárta a történetét Granero.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik