Real: „Messi és Neymar tartozik nekem, fizetniük kell!” – CR7

Vágólapra másolva!
2016.01.19. 15:45
null
Messi élettársa, CR, Messi és Neymar a FIFA-gála legjobban sikerült fotóján (Forrás: Twitter)
Cristiano Ronaldo, a Real Madrid sztárja a Sporting Gijón 5–1-es legyőzését követően egy interjúban arról beszélt, hogy az utóbbi években közelebb került az FC Barcelona ászához, Lionel Messihez.

 

 

A portugál és az argentin kiválóság az elmúlt években gyakran összefutott az Aranylabda-gálákon, hiszen a legutóbbi nyolc trófeát kettejük között osztották ki. Ronaldo szerint szó sincs feszültségről, ha találkoznak.

„Egyértelműen közelebb kerültünk egymáshoz. Mindig is jó kapcsolatot ápoltunk, de az elmúlt években még erősödött is a kapocs kettőnk között” – nyilatkozta a riportereknek a portugál.

Messi és Ronaldo mellett januárban a brazil Neymar volt ott az Aranylabda-gála három férfi befutója között. A Real Madrid sztárja állítja, Zürichben jól jött a segítsége a két Barca-játékosnak.

„Mivel sem Messi, sem Neymar nem beszél jól angolul, a színpadon én segítettem nekik a fordításban. Később mondtam is nekik, hogy semmiképp se felejtsék el kifizetni a tolmácsolásért járó díjamat” – tette hozzá tréfásan a portugál.

Reméljük, azért nem ez az összeg hiányzik majd a januári rezsihez.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik