Real: megkérdezték, mennyiért vihető Kane, ez volt a válasz…

Vágólapra másolva!
2019.01.12. 18:46
A Real Madrid régóta küzd csatárgondokkal, Cristiano Ronaldo távozása óta pedig még rosszabb a helyzet, így nem csoda, hogy folyamatosan figyeli a piacot a csapat vezetősége. A spanyol As beszámolója szerint a madridiak most a Tottenhamnél érdeklődtek, és szerették volna tudna, mennyiért engednék el Harry Kane-t…

Az As úgy tudja, a Real Madrid vezetőségének egyik tagja még karácsony előtt találkozott a Tottenham egyik képviselőjével, s többek közt az is szóba került, mennyi lenne Harry Kane ára, ha a királyiak komolyan gondolnák az átigazolását.s többek közt az is szóba került, mennyi lenne Harry Kane ára, ha a királyiak komolyan gondolnák az átigazolását.

A Spurstől akkor nem érkezett válasz, a londoniak időt kértek, és közölték, hamarosan jelentkeznek a végleges összeggel.

A spanyolok szerint most megérkezett a válasz, igaz, nem pont erre számítottak a Real Madridnál: a „sarkantyúsok” ugyanis 350 millió eurót szeretnének Kane-ért…

A Real Madrid vezetőségét is meglepte Kane „árcédulája” (Fotó: AFP)
A Real Madrid vezetőségét is meglepte Kane „árcédulája” (Fotó: AFP)

Állítólag a blancóktól erre már nem érkezett válasz.

Az As úgy tudja, ha alacsonyabb összeget mondtak volna a Tottenhamnél, akkor sem csaptak volna le azonnal a madridiak, a terv ugyanis az, hogy megvárják, mit hoz ez az idény, és csak utána kezdik el a terveket gyártani az átigazolási időszakra.

Harry Kane az idényben már 14 gólnál és 4 asszisztnál jár az angol bajnokságban. A Real Madridnál (26) az FC Barcelona (50), a Sevilla (31), a Celta Vigo (31) és a Levante (30) is több találatot szerzett a La Ligában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik