Real: megkérdezték Ancelottit, látta-e már CR-t a zuhany alatt

Vágólapra másolva!
2015.04.04. 12:10
Rendhagyó interjút adott a Mediaset Italiának Carlo Ancelotti, a Real Madrid vezetőedzője. A mestert kérdezték a királyi klubról, a klub-vb-ről, a Milanról, de a sportszakmai témák mellett arról is, hogy látta-e már Cristiano Ronaldót a zuhany alatt.

Ancelotti széles mosollyal (és a rá jellemző szemöldöktánccal) kísérve azt felelte: „nincs szükségem rá, hogy zuhanyzás közben lássam, bőven elég, ha a pályán látom és edzés közben.”

Kiderült az is, hogy a Milan lenne az egyetlen klub, amelyet másodszor is irányítana. Az olasz szakember korábban a Reggiana, a Parma, a Juventus, a Chelsea és a PSG kispadján is ült, a milánóiakkal kétszer BL-t, egyszer pedig olasz bajnokságot nyert.

„A Real Madrid a decemberi klub-vb fináléjában a San Lorenzót, a pápa kedvenc csapatát győzte le. Nem fél, hogy a pokolra jut ezért?” – kapta a kérdést Ancelotti.

„Kicsit sajnáltam a dolgot, de lenne egy ajánlatom a pápának: szurkoljon inkább a Real Madridnak!” – válaszolta az olasz, aki szerint Spanyolországban és Olaszországban egyaránt szép nők élnek, nem lehet ebben a tekintetben különbséget tenni.

A jelenleg a Juventusban futballozó Álvaro Morata azt nyilatkozta, nem hajlandó visszatérni a Real Madridhoz, amíg Carlo Ancelotti az edző.

„A mi szakmánkban nem lehet mindenkinek a kedvében járni. Moratának nem volt könnyű a helyzete, Ronaldóval, Benzemával, Bale-lel kellett megküzdenie” – tért ki a spanyol csatár tavalyi helyzetére Ancelotti, majd azt is hozzátette, hogy a Bajnokok Ligája döntőjében nagyon szívesen találkozna a Juventusszal.

A Real Madrid következő mérkőzését vasárnap délben a Granadával játssza a spanyol bajnokságban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik