Real: Megígértem Ramosnak, egy nap csatár lesz - Ancelotti

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.26. 14:16
null
Ancelotti szerint jó döntés volt Ramost középpályásként játszatni az Atlético Madrid elleni BL-negyeddöntőben (Foró: Marca)
Carlo Ancelotti, a spanyol Primera Divisiónban szereplő Real Madrid labdarúgócsapatának vezetőedzője úgy érzi, jó döntés volt Sergio Ramost középpályásként játszatni az Atlético Madrid elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntőn, sőt, az olasz szakember megígérte a hátvédnek, hogy egy nap csatár lesz.

Ancelotti Ramos helyzetén kívül több játékosáról is megnyilvánult a vasárnap esti, Celta Vigo elleni bajnoki mérkőzés előtt.

„Játéklehetőséget kell adnunk Chicharitónak is, fontos szerep vár rá vasárnap – kezdte Ancelotti. – A szezon végén lejár a kölcsönszerződése, meglátjuk, mi lesz vele azután. Jó formában van a csapat, nagyon fontos, hogy be tudtunk jutni a Bajnokok Ligája elődöntőjébe.”

„Nem tudom, mi volt a tétje számomra annak a találkozónak. Az a győzelem mindenkinek fontos volt, nem csak nekem, új energiákat adhat számunkra a bajnokság hátralévő részére. Nehéz lesz legyőznünk a Celtát, amely kiválóan futballozik.”

„Úgy érzem, jó döntést hoztam, amikor Ramost a középpályára jelöltem az Atlético ellen, bíztam benne, hogy hozzátehet a játékunkhoz, és meg is tette. Minden poszton képes kiválót nyújtani, most azonban visszatér a védelembe. Megígértem neki, hogy egy nap csatár lesz, tudom, hogy ott játszana a leginkább.”

Az olasz szakember a bajnokságról, a BL-ről, a kevesebb játéklehetőséghez jutókról és a sérültekről is megszólalt.

„A bajnokságot nehezebb lesz megnyerni, mert ponthátrányban vagyunk a Barcelonához képest, de a BL-ben teljesen egyenlőek a feltételek. Vannak sérültjeink, Luka Modric csak a szezon végére térhet vissza, Karim Benzema a Juventus elleni első mérkőzésen, Gareth Bale május elején.”

„Senki sem boldog, amikor nem játszhat, Isco, Nacho és Chicharito sem az, de ez teljesen normális. Csak az nem, ha ez a düh a pályán jön ki. Chicharito az edzők álma, köszönöm azoknak a professzionalizmusát, akik kevesebbet játszhatnak. Jesével is beszéltem, megértem őt is, de a helyzete egyértelmű – itt marad a nyáron.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik