Real Madrid: Zidane méltatta a Bayern szervezeti felépítését

Vágólapra másolva!
2015.03.27. 19:11
A Real Madrid tartalékcsapatánál, a Castillánál ténykedő Zinedine Zidane méltatta a Bayern München szervezettségét, miután részt vett a német gárda edzésein.

A 42 éves Zinedine Zidane mellett Willy Sagnol, a Girondins Bordeaux vezetőedzője, Claude Makélélé, a Bastia korábbi edzője, valamint Guy Lacombe, Bernard Diomede, Claude Le Roy és Franck Thivilier volt tagja annak a hétfős edzői csoportnak, amely úgy döntött, kihasználja a válogatott mérkőzések alatti szünetet, és Németországba utazik, hogy szakmai ismereteit gyarapítsa. valamint Guy Lacombe, Bernard Diomede, Claude Le Roy és Franck Thivilier volt tagja annak a hétfős edzői csoportnak, amely úgy döntött, kihasználja a válogatott mérkőzések alatti szünetet, és Németországba utazik, hogy szakmai ismereteit gyarapítsa.

„A benyomásaim ugyanazok maradtak a Bayernről, amelyek már az ideérkezésem előtt is megvoltak. A müncheni klub rendkívül jól szervezett, olyan szakmai stábbal, amelynek mindene a labdarúgás. Óriási jelentősége ellenére olyannak tűnik, mint egy családi vállalkozás" – méltatta a bajorokat Zinedine Zidane.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik