Real Madrid: Zidane elárulta, mi lesz Morata sorsa

Vágólapra másolva!
2016.07.31. 13:11
A Bajnokok Ligája-győztes Real Madrid magyar idő szerint szombat este 3–2-re legyőzte a Chelsea-t felkészülési mérkőzésen. A találkozót követően Zinédine Zidane, a királyiak vezetőedzője többek között Jesé és Álvaro Morata jövőjéről is szót ejtett.

Jesé kapcsán az utóbbi időben a Paris Saint-Germain érdeklődéséről lehetett hallani, sőt Unai Emery, a PSG vezetőedzője el is ismerte, hogy a párizsi klub szívesen látná soraiban a 23 éves támadót.Jesé kapcsán az utóbbi időben a Paris Saint-Germain érdeklődéséről lehetett hallani, sőt Unai Emery, a PSG vezetőedzője el is ismerte, hogy a párizsi klub szívesen látná soraiban a 23 éves támadót.

„Tárgyalásban áll egy másik klubbal, de még nem tudunk konkrétumot, ezért nem játszott” – mondta Zidane a Michiganben rendezett meccset követően, amelyen Jesé nem kapott lehetőséget.

A francia szakember Álvaro Moratára is kitért. A Juventustól visszavásárolt spanyol válogatott csatárral kapcsolatban felvetődött, hogy Angliában folytatja a pályafutását, ám Zidane lehűtötte a kedélyeket.

„Morata a Real Madrid játékosa, és elégedettek vagyunk vele. Hazatért, nálunk szerepel az új idényben” – szögezte le a vezetőedző.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik