Real Madrid: Ramosnak voltak nézeteltérései Mourinhóval

Vágólapra másolva!
2012.11.14. 19:00
Sergio Ramos, a spanyol élvonalbeli bajnokságban szereplő Real Madrid védője a Marcának adott nyilatkozatában elismerte, hogy adódtak nézeteltérései José Mourinhóval, a „királyiak" vezetőedzőjével, ám ezeket már maguk mögött hagyták, és jó a kapcsolatuk.



A spanyol válogatott Ramos még szeptemberben, a Sevillától elszenvedett vereséget követően csak a kispadon kapott helyet a Manchester City elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen. A spanyol sajtó szerint azért, mert összeveszett a portugál szakemberrel.

„Voltak közöttünk nézeteltérések – nyilatkozta Ramos. – Olyan dolgokat kellett megmagyaráznunk, amiket mindig négyszemközt beszéltünk meg. Ma már nagyon jó a kapcsolatunk."

A 26 esztendős labdarúgót a közelgő 100. válogatott fellépéséről is kérdezték. A Real Madrid védője eddig 97-szer ölthette magára a címeres mezt.

„Hatalmas megtiszteltetés számomra, hogy ennyiszer pályára léphettem a válogatottban. Továbbá március végén lesz a huszonhetedik születésnapom, addig még két vagy három mérkőzés vár ránk" – fejtette ki Ramos, aki – ha az addigi találkozókon pályára lép – „századosként" ünnepelheti születésnapját.

A fővárosiakhoz kapcsolódó hír, hogy Karim Benzema felépült sérüléséből, így az Athletic Bilbao elleni bajnokin már pályára léphet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik